Door als werkprojecten samen te gaan onder één naam, dragen wij uit dat wij samen sterk zijn én samen werken aan kwalitatief hoogwaardige producten zoals kopieer-, bind- en drukwerk. En dit alles tegen een concurrerende prijs.

Kleurrijk zoekt naar de samenwerking met professionals buiten de Amarant Groep. Een voorbeeld hiervan is het feit dat de voormalige Kopie Sjop uit Tilburg per 1 november 2013 verhuist naar de locatie van de Tilburgse drukkerij OKZ.
Daarnaast zijn er vergaande samenwerkingsafspraken gemaakt met de ATEA Groep (gemeentelijk leer- en werkbedrijf) in Breda.

Uiteraard houden wij ons doel in het oog, dát waarom het allemaal gaat: onze cliënten interessant, zinvol en soms ook gestructureerd werk aanbieden! Werk dat bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling en dat verricht wordt met een duidelijk maatschappelijk doel waarbij de werkzaamheden ook direct in de wijk plaatsvinden.
In de loop van de tijd zullen de drie locaties, in minder of meerdere mate, een metamorfose ondergaan naar de nieuwe Kleurrijk-look.

Vanaf 1 september 2013 heten wij u van harte welkom om een kijkje op onze locatie in Rijsbergen te komen nemen.
Wij kunnen u dan ook eventueel direct van dienst zijn! Vanaf deze datum zal ook onze website in de lucht gaan onder de naam: www.kleurrijk-amarant.nl