opening kleurrijk-okz

1 januari is de voormalig Kopieshop van Tongerlose Hoef verhuisd naar de Goirkesstraat 131 in Tilburg om

daar volledig te integreren in drukkerij OKZ. Om deze samenwerking uitbundig te vieren, waren

vrijdag 13 juni ongeveer 200 genodigden afgekomen op de feestelijke opening.

Onder een stralende zon was de achtertuin omgetoverd tot een gezellig terras en werden de gasten

voorzien van een Petitfour en allerlei andere hapjes van de Smaakmakers.
De band van drukker Harrie van Hoof stond klaar om de festiviteiten muzikaal te ondersteunen. Om 15u startte het officiële gedeelte.
Clustermanager Jan Graumans heette iedereen van harte welkom en benadrukte de meerwaarde van de samenwerking met een professioneel bedrijf; voor het verwerven van opdrachten én het verwerken daarvan door cliënten van Amarant. Niet alleen door de cliënten van Kleurrijk-OKZ maar ook zal de samenwerking een positief effect gaan krijgen op de andere twee Kleurrijkvestigingen in Tilburg en Rijsbergen, zo is de verwachting.

 

Jan Graven, directeur Huisvesting en Bedrijfsdiensten sprak lovende woorden over de gerealiseerde samenwerking en de klantvriendelijke benadering van de medewerkers van Kleurrijk-OKZ. Daarna was Mirjam Wilbrink aan de beurt. Als cliënt-medewerkster van Kleurrijk-OKZ vertelde zij precies wat het voor haar betekent om nu in een ‘gewoon’ bedrijf te werken. Zij kreeg daarvoor van alle omstanders de handen stevig op elkaar. Een zichtbaar geëmotioneerde drukker Harrie van Hoof nam tenslotte alle aanwezigen mee naar de voorkant van het pand. Na een groepsfoto werd een gordijn van ballonnen voor de ingang door het Kleurrijkteam kapot geknald en kon het feest beginnen. Het Nederlands elftal maakte na de BBQ het feest kompleet.